I/26.

Tárgyalás időpontja: 
2016. június 30., csütörtök 09.00
Ügy tárgya: 
Szexuális erőszak bűntette
Ügyszám: 
I/26.
Tárgyalás helyszíne: 
Tatabánya, Komáromi u. 4.
Tárgyaló: 
Fsz. 6-os
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A vádlott és felesége 2003. évben ismerkedtek meg, majd 2006. március 26-án házasságot kötöttek, feleség korábbi kapcsolatából született kislányát kk. B.V.B-t, valamint közös gyermeküket nevelték.

A vádlott rendszeresen, több alkalommal az éjszaka folyamán átment a kislány szobájába és a gyermek mellé befeküdt az ágyba. A sértett közvetlen közelében és nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése végett a kezével simogatta a pizsamában lévő sértett fenekét, combját, továbbá benyúlt a sértett pizsama felsője alá és simogatta a gyermek mellét.

A sértett minden esetben felébredt a vádlott cselekménye miatt. A sértett 2011. eleje és 2012. május között időszakban legalább egy ízben megkísérelte a bűncselekmény tovább folytatását megakadályozni oly módon, hogy a vádlottól elhúzódott és az ágy túlsó végébe gurult, de a vádlott megragadta és visszahúzta őt, emiatt nem mert ellenállni.

A vádlott a simogatást minden esetben hozzávetőlegesen fél óráig folytatta, majd önszántából abbahagyta és megkérte a gyereket, hogy az esetről ne beszéljen senkinek, mert a tette „csak egy játék”.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Egyéb információ: 

dr. Szabó Ferenc sajtószóvivő 36/30-929-2090
sajtoszoba@tatabanyait.birosag.hu

dr. Lehel Enikő sajtótitkár 36/33-312-097
sajtoszoba@tatabanyait.birosag.hu

Eljáró bíróság: