Tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére erőszakkal és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette

Tárgyalás időpontja: 
2016. március 17., csütörtök 09.00
Ügy tárgya: 
Tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére erőszakkal és folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette
Tárgyalás helyszíne: 
2800 Tatabánya, Komáromi utca 4.
Tárgyaló: 
Földszint 6-os tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

Vádlott és felesége 2003. évben ismerkedtek meg, majd 2006. március 26-án házasságot kötöttek, feleség korábbi kapcsolatából született kislányát kk. B.V.B.-t, valamint közös gyermeküket nevelték.

A vádlott rendszeresen, több alkalommal az éjszaka folyamán átment a kislány szobájába és a gyermek mellé befeküdt az ágyba. A sértett közvetlen közelébe feküdt, és nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése végett a kezével simogatta a pizsamában lévő sértett fenekét, combját, továbbá benyúlt a sértett pizsama felsője alá és simogatta a gyermek mellét.

A sértett minden esetben felébredt a vádlott cselekménye miatt. A sértett 2011. eleje és 2012. május között időszakban legalább egy ízben megkísérelte a bűncselekmény tovább folytatását megakadályozni oly módon, hogy a vádlottól elhúzódott és az ágy túlsó végébe gurult, de a vádlott megragadta és visszahúzta őt, emiatt nem mert ellenállni.

A vádlott a simogatást minden esetben hozzávetőlegesen fél óráig folytatta, majd önszántából abbahagyta és megkérte a gyereket, hogy az esetről ne beszéljen senkinek, mert a tette „csak egy játék”.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Nem
Egyéb információ: 

Információ:

 

dr. Szabó Ferenc sajtószóvivő 36/33-312-097

sajtoszoba@tatabanyait.birosag.hu

 

dr. Lehel Enikő sajtótitkár 36/33-312-097

sajtoszoba@tatabanyait.birosag.hu

Eljáró bíróság: