I/10. - szexuális erőszak és más bcs.

Tárgyalás időpontja: 
2015. március 4., szerda 08.30
Ügy tárgya: 
szexuális erőszak és más bcs.
Tárgyalás helyszíne: 
2800 Tatabánya, Komáromi utca 4.
Tárgyaló: 
Földszint 6-os tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

A vádlott 2011 decemberében ismerkedett meg H. E-vel, akivel egy héten belül élettársi kapcsolatra lépett. A kapcsolatuk elején közösen nevelték H. E. korábbi kapcsolataiból született két gyermekét, így a 2000. december 10. napján született kk. A. E. D. sértettet. A vádlott és a sértett között jó kapcsolat alakult ki, a sértett apaként tekintett a vádlottra.

2013. november 30-án megszületett a vádlott és H. E. közös gyermeke és röviddel ezután 2014. év elejétől a vádlott szexuális érdeklődést kezdett tanúsítani az 13 éves nevelt lánya iránt.

A vádlott 2014. február-március hónapoktól kezdődően a lakóhelyükön két-három naponta nemi vágyának felkeltése érdekében ruhán keresztül tapogatta, markolászta a kk. sértett melleit, illetve fenekét. Ilyenkor a sértett cselekménye abbahagyására szólította fel a vádlottat, illetve kezeit ellökte magától, amelynek hatására a vádlott a szexuális cselekményét nem folytatta tovább.

A vádlott 2014. április végén, május elején a lakóhelyük konyhájában a mosogatógépbe pakoló sértett mögé lépett és ágyékával nekidörgölőzött a sértett fenekének, amelyet azért hagyott abba, mert élettársa, H. E. váratlanul megjelent a helyiségben.

A vádlott 2014. május 20-án hajnali egy óra körüli időben bement a kiskorú sértett szobájába, az ágyában alvó gyermekhez lépett, majd az egyik kezével benyúlt a sértett pizsamája alá és simogatni kezdte a melleit, a másik kezével pedig a ruházatából elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett.

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Nem
Egyéb információ: 

Első tárgyalás – a vádlott, tanúk kihallgatása. 

Eljáró bíróság: