6. hét/I.

Tárgyalás időpontja: 
2014. február 5., szerda 08.30
Ügy tárgya: 
szemérem elleni erőszak bűntette és más bcs.
Tárgyalás helyszíne: 
2800 Tatabánya, Komáromi u. 4.
Tárgyaló: 
földszint 6-os tárgyaló
Ügyszak: 
Büntető
Összegzés: 

T.K. vádlott és T-né B. M. 2010-ig 13 évet éltek együtt, ebből 9 évig házastársak voltak. Ezalatt közös háztartásukban nevelték T-né B. M. előző házasságából 1991-ben született Cs.R. K. és az 1995-ben született kk. Cs.M. nevű gyermekeket. A lányok és nevelőapa között jó kapcsolat alakult ki. Ahogy a két lány serdülni kezdett a vádlott szexuális érdeklődése feléjük irányult. Felesége több műszakos munkarendben dolgozott, a vádlott kihasználta azokat az estéket és éjszakákat, amikor nem volt otthon és éveken keresztül hetente legalább 2-3 alkalommal szexuális vágyai kielégítésére használta fel nevelt lányait.

Mindkét sértett lány kamaszkorában megváltoztatta a külsejét, a nőies jegyeket igyekeztek magukban elrejteni. Hajukat levágatták, fiús ruhákat kezdtek hordani. Mindkettőjük identitása megváltozott, jelenleg a homoszexuális orientáció a jellemző rájuk. Mindkét sértett vonatkozásában megfigyelhetőek a súlyos érzelmi és szexuális trauma jelei.

A vádlottól elszenvedett szexuális cselekmények, és a sértettek nemi identitásának megváltozása között ok-okozati összefüggés állapítható meg.

Első tárgyalás

Közérdeklődésre számot tarthat: 
Igen
Eljáró bíróság: