Kiskorúakat molesztált a férfi Komáromban, börtönbüntetésre ítélték

A vádlott 2019. június 14. napján a reggeli órákban, Komáromban, az utcán hátulról átkarolta a kiskorú sértettet és ráütött a fenekére, melyet követően a gyermekkorú sértett a vádlott kezéből kiszabadította magát, azt kiabálta, hogy engedj el, melynek eredményeképpen a vádlott futva elmenekült a helyszínről.

Ugyanezen napon a vádlott egy játszótéren a tizennegyedik életévét be nem töltött kiskorú sértett fenekére több alkalommal rácsapott, melyet követően a gyermekkorú sértett a vádlottat magától ellökte, melynek eredményeképpen a vádlott futva elmenekült a helyszínről.

Egy másik esetben a vádlott egy autómosónál a kiskorú sértettet leszólította, közölte vele, hogy „csinos” és rácsapott a fenekére, melyet követően a gyermekkorú sértett rákiabált a vádlottra, melynek eredményeképpen a vádlott futva elmenekült a helyszínről.

2019. szeptember 20. napján, 14 óra körül Komáromban az utcán, egy kiskorú sértett száját hátulról a bal kezével befogta, közölte vele, hogy „nem lesz baja, ha csendben marad”, jobb kezével magához húzta a sértettet, hozzásimult a sértett testéhez, fogdosni kezdte.

A Komáromi Járásbíróság 2021. január 14. napján a vádlottat halmazati büntetésül 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész súlyosbításért, a vádlott és a védője enyhítésért jelentett be fellebbezést.