Nem született ítélet a bokodi erőszak előkészítő ülésén

Nem tett beismerő vallomást a férfi, aki a vád szerint bántalmazta, majd megerőszakolta fiatalkorú ismerősét, majd őt az akarata ellenére reggelig fogva tartotta egy sátorban.

A vád szerint az elkövető a kiskorú sértett lánnyal együtt szeretett volna járni, azonban a sértett csupán barátként tekintett rá. A férfi 2018. április 18. napján az esti órákban a Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda. A vádlott a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, ekkor a sértett neki hátat fordított, a helyszínről távozni készült, mire a férfi a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal a fején megütötte. A földre került sértettet a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele akarata ellenére közösült.

A vádlott ezután sátrat állított fel a helyszínen, és bár a sértett haza akart menni, onnan nem engedte el, majd a sértettet még kétszer megerőszakolta.

A sértettnek az őt ért bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése és testszerte több zúzódása és horzsolása keletkezett, továbbá a nyakát ért szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, azaz halálos eredmény előidézésére is.

A 2019. május 20-án megtartott előkészítő ülésen nem született ítélet az ügyben. A bíróság a tárgyalást 2019. július 1-jére napolta, amikor tanúk, illetve orvosszakértő meghallgatása és esetlegesen ítélet várható.